EquinOnline: Regels

Ons blog staat nu bijna 2 weken online en hoe het er naar uitziet gaan we de 250 bezoekers voor die tijd makkelijk halen! En als je nagaat zijn 250 bezoekers echt al ontzettend veel mensen. Vandaar dat we vonden dat er een paar duidelijke regels zouden moeten komen op  ons blog zodat alles voor jullie wat duidelijker zou worden. Zie hier onze afspraken: :”)

Regel 1:

Wanneer moet er nu eigenlijk een artikel online komen, en hoe vaak?

Elke dag 1 artikel leek ons goed, met beide (meerdere) paarden te verzorgen op een dag elke dag naar school en het huiswerk dat daar bijhoort plus nog een baantje is er voorlopig nog niet echt de tijd om meer dan 1 artikel per dag online te plaatsen. En wanneer? In het begin leek 16:00 ons een fijne tijd, maar als je nagaat om 16:00 zitten de meeste mensen nog op school of op het werk… En wij soms ook. En later? 18:00 bijvoorbeeld rond deze tijd zullen de meeste mensen eten of televisie kijken. De meeste mensen kijken op internet gewoon tussen de dag door vandaar dat we hebben besloten dat we de artikelen random een keertje op de blog zetten. Ook omdat we dit eigenlijk automatisch hadden ingesteld dat het op een vast tijdstip kwam. Maar dit wil niet echt meewerken. Zo kan het artikel om 10 u ’s morgens online komen. Maar het kan ook zijn dat dit pas 20:00 u ’s avonds is. Houdt onze blog dan ook zeker goed in de gaten!

Regel 2:

Hoeveel Filmpjes komen er online?

Misschien lijkt het niet zo maar in een filmpje van 3 minuten kan al snel een uur of 4 zitten, vandaar dat we hebben besloten een filmpje per week te doen en die komt op Zondag online.

Regel 3:

Wat voor soort artikelen zullen er online komen?

We proberen de boel vrij afwisselend te houden, het is heel moeilijk om precies te weten wat voor soort artikelen er online moeten komen omdat verschillende mensen van verschillende leeftijden online komen. Hierdoor weten we (nog) niet precies op welke leeftijdsgroep we ons moeten richten. Op het moment gokken we dat onze site het meest word bekeken door mensen tussen de 15 en 25 jaar oud.

Ook moeten we letten op verschillende soorten mensen in de paarden wereld. De ene rijd western en de ander engels, maar er zijn ook mensen die helemaal geen paardrijden zij kunnen bijvoorbeeld mennen of alleen voor paarden zorgen dan heb je nog het verschil tussen de actieve wedstrijdruiter en de manege lesser, ook heeft niet iedereen een eigen paard terwijl andere een hele stal vol heeft staan vandaar dat we niet de hele tijd over een onderwerp kunnen schrijven en het blog afwisselend moeten houden.

Regel 4:

Wie zal welk artikelen schrijven?

Misschien is het jullie nog niet opgevallen maar aan de bovenkant van elke artikel staat de naam van de gene die het geschreven heeft, dit zijn altijd of Denise of ik. Op het moment schrijven we nog niet precies even veel artikelen, soms Denise wat meer soms ik, maar de bedoeling is er wel dat op een bepaald moment evenveel artikelen zullen gaan schrijven.

Regel 5:

Hoe kan ik helpen aan EquinOnline?

Je kunt helpen door je ideeën onder te laten in de comment!

De “regels” zullen vanaf volgende week maandag ingaan!

Liefs

Denise & Izabelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s