Ruiterkamp!!

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben is er dit weekend geen artikel online gekomen. Dat komt omdat we beide op ruiterkamp waren, waar we heel veel lol hebben gehad en we bijna elke dag op het paard zaten.


Dus laat ik het dan maar eens over ons ruiterkamp hebben.
Wat wij allemaal hebben gedaan enz.

Op vrijdag tussen half 7 en 7 u zijn we op de manege waar we rijden gekomen. Hun hebben daar een vakantieboerderij met 2 ruime slaapzalen. (Waar meer ruiterkampen gehouden worden) Toen we daar dus kwamen, hebben we eerst uitleg gekregen over wat we allemaal gingen doen dat weekend. Vervolgens zijn we weerwolven van wakkerdam gaan spelen totdat de spoken van de spokentocht in het bos zaten en alles op hadden gebouwd waar je ’s middags 1 u al mee bezig waren.
Nadat we het spel 3 keer hadden gespeeld zijn we begonnen aan
de spokentocht, en jaaa Izabelle en ik met de onesies aan :’D. Ik een varkensonesie en Izabelle in een konijnenonesie.. We moesten door een lange tunnel met aan het eind een keiharde blazer, iemand die uit een boom viel, door een tent met allerlei enge dingen erin en noem zo maar op. Het was dus zeker een geslaagde spokentocht!! Na de spokentocht hebben we nog een hele mooie (enge) taart gehad die een van de begeleidsters gemaakt had.
taart

Hier is 2 en een halve dag over gedaan waar wij dus ook heel veel respect voor hebben! Hij zag er heel mooi uit en smaakte ook heel erg goed 😀
(Alles was eetbaar wat erop stond)

Tegen een uur of 3 zijn we eindelijk in slaap gevallen. En om 7/8 u werden we weer wakker gemaakt. We hebben toen ’s morgens priveles gehad van gastinstructeurs. Ik heb toen dressuur gedaan en Izabelle springen. Nadat we weer heel veel bij hadden geleerd van de les zijn we gaan eten. Na het eten zijn we naar de belgische trekpaarden gegaan waar onze instructrice zelf ook op rijd. En zijn we daarop gaan rijden. Weer een hele andere maar leuke ervaring dus! Tussendoor zijn we nog even het veulen gaan voeren van een van de andere begeleiders. En zijn toen weer door gegaan naar de vakantieboerderij. We hebben weer even avond gegeten en zijn toen meteen doorgegaan naar de volgende activiteit, en ja, je raad het al! Alweer zijn we paard gaan rijden. Maar dan dit keer een buitenrit. En geen gewone buitenrit, nee een nachtbuitenrit. Weer een leuke ervaring erbij dus!! We zijn toen ongeveer 2 uur weg geweest. Het was dus ook pikke donker toen we gingen en moesten dus op de pony’s vertrouwen. Na de nachtbuitenrit zijn we nog heel even beneden gaan zitten en zijn snel daarna ook weer naar de slaapzalen gegaan en gaan slapen, want ook toen was het al heel erg laat.
De volgende morgen werden we om 9u wakker gemaakt. En zijn we gaan ontbijten. Toen hebben we uitleg gehad over die dag. Omdat de rijhal tot 1u bezet was door bixiewedstrijden konden wij pas na 1u in de rijbak. We zijn voor de middag de pony’s klaar gaan maken. (Poetsen, knotten met naald en draad, staart invlechten etc.) Hier hebben wij toen punten voor gekregen. Na de middag hebben we een wedstrijd springen en dressuur gehad. Hier ben ik 2e bij geworden en Izabelle heeft daar niet aan meegedaan omdat ze zich niet erg goed voelde. Na de wedstrijd hebben we de pony’s en paarden afgezadeld en hebben we onze spullen weer ingepakt en zijn we weer (jammer genoeg) naar huis gegaan. Had voor mij nog wel wat langer gemogen :’)

Dit was dus ons ruiterkamp en nu op naar volgend jaar!!

Liefs,
Denise & Izabelle

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s