★ Je hoofdstel naar bitloos ombouwen! ★

Heb jij bitloos rijden altijd al een keer willen proberen, maar wil je geen duur hoofdstel kopen of ken je niemand waarvan je er een zou kunnen lenen? Dat is ook helemaal niet nodig, wist je namelijk dat je je normale hoofdstel zo kunt ombouwen naar een bitloos hoofdstel (kaak gekruist) je hebt alleen een hoofdstel nodig en 2 sperriempjes! Kijk snel verder hoe het moet.

Begin met een normaal hoofdstel met gecombineerde neusriem met van die ringen aan de zijkant.

Haal vervolgens de keelriem eraf. Het bit eraf, en maak het los van de bakstukken en de teugels en maak als laatste de bakkstukken los. Let op, haal alleen het onderste gedeelte van de bakstukken eraf en laat het riempje waar ze aan vast zaten nog wel in je hoofdstel.

Maak vervolgens de sperriempjes vast op de plek waar je bak stukken zaten en kruis ze ‘onder de kaak door’. Haal ze vervolgens aan de andere kan door de gaatjes heen.

Maak hier nu de bakstukken aan vast en tadaaa! Nu kun je in de lusjes van je bakstukken je teugels vastmaken en there you go, je hebt een bitloos hoofdstel in elkaar gezet. Ik hoop dat deze uitleg nuttig voor jullie was!

Liefs, Izabelle & Denise

Advertenties
Geplaatst in DIY

Een gedachte over “★ Je hoofdstel naar bitloos ombouwen! ★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s