★ speciale wedstrijd kapsels #1 ★

Je staat op s’morgens. Je kleed je aan, maakt je paard klaar en je bent klaar voor vertrek… Maar je bent nog een ding vergeten; je haar!

Vandaag & morgen laten we jullie stap voor stap 4 bijzondere haar kapsels zien die ook nog onder je cap passen (getest en wel!). Kijk mee!

Kapsel 1

Begin met schoon haar, mensen met gladde haar soorten (stijl, een slag) kunnen hun haar beter de dag van te voren gewassen hebben. Mensen met gekruld of golvend haar beter de dag zelf. Zo is het haar wat stugger en kun je het beter bewerken.

Begin met een lage paarden staart in je haar. Doe je cap heel even op om te testen of het de staart eronder past.

Doe er vervolgens een donut overheen, tegen je hoofd aan.

Doe je haar vervolgens rond de donut en doe er een elastiek overheen.

Vlecht nu de overige plukjes haar rond je hoofd heen, doe dit op een soort invlecht manier.

Zet het vlechtje vervolgens vast met een schuifspeldje, en trek een beetje aan het vlechtje zodat het als een soort kant onder je donut vandaan komt. Tadaaa en klaar is het eerste kapsel. Het duurt nog geen 2 minuutjes!

Kapsel 2

Begin door een aantal vlechtjes in je haar te doen. Maak ze van verschillend formaat en maak als je wilt zelfs verschillende soorten vlechtjes, verdeel deze over je hele haar.

Verdeel  je haar nu in 4 gelijken plukjes. Als je veel kleine vlechtjes hebt gemaakt probeer deze random in de plukken te verdelen dat ziet er het leukst uit. Verder kun je ook een hele pluk nog invlechten.

Breng nu de 2e en de 4e (v.l.n.r.) pluk over de pluk aan hun linkerkant. Breng dan de 2e pluk (v.l.n.r.) over de 3e. Dan weer de 2e en de 4e over de pluk aan hun linkerkant en dan weer de 2e pluk over de derde. Als je dit blijft herhalen maak je een soort 4 vlecht. En met al die leuke vlechtjes ertussen door geeft dat een heel leuk effect!

Beautifullll!

Dit was ons wedstrijd kapsel ideeën artikel. Morgen komt deel 2 online!

Liefs Izabelle en Denise

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s