★ 4 speciale wedstrijd kapsels #2 ★

Vallen je haren vaak in je gezicht tijdens je proefje? En zoek je nog een leuk kapsel om elke zondag om 9 uur de ring mee in te verschijnen? Dan zit je hier goed! Gister kon je al 2 ideeën zien. en vandaag zijn de andere 2 aan de beurt.  Kijk snel mee!

Kapsel 3

Dit kapsel is ontzettend simpel en een goed alternatief als je geen netje hebt. Begin met een vlecht, en als je veel plukjes hebt die ontsnappen met een ingevlochten vlecht.

Vouw nu je vlecht een aantal keer dubbel. Afhankelijk van de lengte van je haar. Doe er dan een elastiek stevig omheen, om er zeker van te zijn dat hij niet knapt kun je ook een 2e omdoen.

Doe nu simpelweg een strik (of ander leuk versiersel in je haar en je bent klaar!

Kapsel 4

Begin door de eerste helft van je haar omhoog te steken. Zet het met bijvoorbeeld een klem vast.

Vlecht dan beide zijkanten van je haar in. Spuit er eventueel nog wat haarlak in. Hierdoor zorg je dat al je plukjes netjes op hun plek blijven.

Pak nu de bovenste helft van je haar en vlecht deze (bijvoorbeeld) ook losjes in. Je kunt deze ook zo over je haar heen laten vallen. Maak ze vervolgens vast aan de onderkant met een elastiek. Of vlecht ze nog door, of maak er de donut mee uit het vorige artikel! Je kunt werkelijk waar alle kanten op. Probeer zo veel mogelijk te combineren tot dat jij weet wat goed  met jouw haar gaat en mooi staat.

Veel plezier!

Liefs Izabelle & Denise

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s