★Tips om je ouders over te halen voor een eigen paard!★

Er zijn veel paardenliefhebbers die van een eigen paard dromen, maar dit niet mogen van hun ouders of net niet mogen. Maaaarrr! Er zijn nog altijd veel manieren om je ouders over te halen! 😀 Een paard kan duur zijn bij de aanschaf, maar het onderhoud is 10x zo duurder! Bedenk dus van te voren of je dit echt wilt en of je er genoeg tijd aan kunt besteden..
Bekijk snel de beste tips om je ouders over te halen!Heel veel ouders haken al meteen af als ze de woorden mag ik een paard?.. horen. Ouders vinden het veel te duur, ergens ook wel begrijpelijk want het is nu eenmaal is ontzettend dure sport. Maaaar! Dat neemt natuurlijk niet weg dat jij zelf geen steentje kan bijdragen. Heel veel ouders zijn al omgepraat als hun kind zegt ik betaal de maandkosten wel. Ouders kopen dat het paard maar de maandkosten is voor hun kind. Let wel op als je zelf een paard wil, dat je inkomen iedere maand voldoende is om je paard te kunnen verzorgen. Tevens moet je ook geld opzij leggen voor eventuele dierenarts kosten.

Tip 1 !
Als ouders wil je natuurlijk dat je kind overal goed terecht komt, uit de buurt verkeerde vrienden enzovoorts. Ook vervelen kinderen zich heel snel, doordat ze een bijbaantje moeten nemen voor hun (misschien) toekomstige paard, is die verveling al snel weggenomen!

Tip 2!
Op een stal of manege zijn vaak ook andere kinderen met hun paard. Ideaal dus voor je dochter of zoon om nieuwe vrienden te maken! Ook nog eens vrienden waar ze een hobby mee deelt 😀

Tip 3!
Paardenrijden kan helpen in de ontwikkeling van een kind. Je moet gaan nadenken wat je gaat doen en waarom je het zo zou doen.

Tip 4!
Paardrijden is een sport.. dus het houd je kind ook nog eens in conditie! Je kind is in beweging en zo haal jij je kind van die computer of televisie.

Tip 5!
Als jij ouders hebt die niet goed tegen huilen kunnen, is het ook zeker nog een optie om eens te gaan huilen 😛 Wie weet werkt het!

Tip 6!
Leg goed uit waarom je een pony wil, en vertel wat je er allemaal voor over hebt.
Tip 7!
Vertel dat paarden echte mensenvrienden zijn en ze dus je beste vriend of vriendin kunnen zijn.

Tip 8!
Leg wat geld opzij en ga dan naar je ouders. Jij laat zien wat je al gespaard hebt en dat je goed voor je paard zou kunnen zorgen/sparen.

Tip 9!
Laat een ouder met ervaring met jou ouders praten. Hun weten hoe het in zijn werk gaat en kunnen jou ouders vast en zeker wel overhalen voor een eigen paard!

Tip 10!
Ga opzoek naar een lease of verzorgpony en betaal hier de kosten. Zo weet je ongeveer hoeveel het gaat kosten.

Ik hoop dat jullie genoeg tips hebben gehad! Zo niet? Laat het dan achter in de reacties hier beneden. Iedereen alvast heel veel succes met het overhalen! 😀
Naamloos

Advertenties

Een gedachte over “★Tips om je ouders over te halen voor een eigen paard!★

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s