★Elegansa Eindelijk Online! ★

EINDELIJK!                                                                                                                                       Het is zo ver, de site is eindelijk online en te vinden onder http://www.Elegansa.tk je zult hier alles kunnen vinden over Vrijheidsdressuur, Grondwerk en alle andere dingen die je kunt doen naast rijden! De site kwam gisteren al online en Denise en ik hebben er de afgelopen maanden hard aan gewerkt! Kijk verder om te kijken wat je allemaal zult kunnen vinden op de site!

Het is inmiddels wel duidelijk dat jullie dol zijn op GIF afbeeldingen! Dus we hebben bij zoveel mogelijk oefeningen en training soorten een GIF (bewegend) plaatje toegevoegd zodat jullie een beter idee hebben van wat er eigenlijk bedoeld word.

Zoals je kunt zien is de lay-out schoon en simpel, iets wat we beide graag wilde zodat de site goed overzichtelijk was, overigens zijn we beide nog niet helemaal tevreden en zal ik snel wat meer kleur verschijnen!

Nu staat de site online en zijn we er al heel tevreden mee, blijf de site in de gaten houden want snel zullen er een heleboel nieuwe pagina’s tevoorschijn komen, overigens zullen we ook de software nog wat aanpassen zodat de GIF afbeeldingen niet vast lopen, en zullen de teksten uitgebreider worden en meer plaatjes op de site. Wil je op de hoogte blijven like dan onze FB pagina!

Liefs, Izabelle & Denise

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s