★Fotoshoot inspiratie!★

Nu het lekkere weer er weer aan zit te komen worden er ook steeds meer foto’s gemaakt! Gewoon thuis in de rijkbak, bij een pensionstal waar je paard staat of bij je verzorgpaard. Ook worden er veel fotoshoots op locatie gehouden. Prachtig vind ik dat altijd! Leuke achtergrondjes en met nog een beetje hulp van bewerkingsprogramma’s heb je er ook nog een leuk effect overheen zitten. Kortom, altijd leuk zo’n fotoshoot. Vandaar dat ik vandaag een artikel heb geschreven over inspiratie voor fotoshoot plekken 😀


Laten we dan maar eens beginnen met de duinen, voor mensen die bij het strand wonen ideaal! Maar een dagje weg met de paardjes naar het strand als je wat verder weg woont is natuurlijk ook nooit verkeerd. Wel een tip om dan met een grote groep te gaan. Je zou dan een vrachtwagentje kunnen regelen, het is gezellig en scheelt in de kosten ook nog eens enorm veel! In de duinen kun je een mooi rengalopje inzetten wat voor prachtige beelden zorgt 🙂

Nu we dan net de duinen hebben gehad gaan we meteen door naar het strand. Wat tegen de duinen aan ligt. Zo zou je strand en duinfoto’s kunnen maken! Ook op de stranden kun je een leuk rengalopje trekken. Let er alleen wel op dat je op het strand mag komen met je paard aangezien sommige mensen daar niet van gediend zijn. Je zou met je paard ook het water in kunnen gaan, en als je paard vrijheidsdressuur kan is het ook eens leuk om dit in het water uit te voeren.

Bij deze plek hoef je niet eens zo ver van huis te gaan. Je kunt natuurlijk ook een fotoshoot in de wei doen! Heb jij een mooie omheining dan staat dit ook niet lelijk op foto’s. In de wei kun je vanalles doen wat jij zelf wilt. Natuurlijk kan dit ook bij de 2 bovenstaande locaties, alleen kan je paard in de wei er niet vandoor gaan en op open plekken wel.

Wil je toch gewoon in de rijbak blijven? Dan kan dit natuurlijk ook gewoon. Zelfs in een rijbak kun je leuke foto’s maken. Nadeel is dan alleen wel dat je wat slechter licht hebt. Althans, dat is wel waar Izabelle en ik rijden. Je kunt daar alles wel gewoon goed zien alleen is het soms wat donkerder waardoor het effect op de camera wat minder is.

Vervolgens kun je nog naar een bos in de buurt gaan. Aangezien je hier verschillende plekjes hebt om foto’s te maken is dit een ideale plek. De meeste mensen hebben wel een bos in de buurt dus dit zal dan geen probleem zijn. Bij ons in het bos staan ook nog eens crosshindernissen. Ook leuk om daar even een plaatje van te schieten!

Daarnaast (denk niet dat iedereen het in de buurt heeft) kun je nog bij een oud kasteel een fotoshoot houden. Als je zelf je kleding aanpast is dit een perfecte kans! In een wat oudere stijl is wel erg gaaf om eens mee te maken, alsof je in de middeleeuwen zit 😀

Na de prachtige kasteelfoto is er ook weer een einde gekomen aan dit artikel.. Ik hoop dat ik jullie wat inspiratie heb opgedaan!

Naamloos

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s