★Hindernis ideeën!★

Niet iedereen heeft staanders en balken om te kunnen pakken en daarmee te gaan springen, daarom moet je soms erg creatief zijn als je toch perse wilt gaan springen of je paard vrij wil laten springen. Soms is dit makkelijker gezegd dan gedaan aangezien je sommige dingen niet voor de hand hebt liggen.
Daarom wil ik een paar creatieve ideeën laten zien aan jullie!Ook ik heb niet een voor de hand liggende hindernis. Balken heb ik ondertussen wel kunnen krijgen van een vriendin, maar staanders heb ik niet. Haar broertje had we 2 plankjes schuin op elkaar getimmerd, dan krijg je een kruis effect waar de balk in kan liggen. Maar aangezien Evy hartstikke lomp is, zijn die ondertussen ook alweer gesneuveld..

Voordat ik deze methode gebruikte, heb ik altijd emmers gebruikt. Dit ging wel.. Maar dit was ook niet altijd even fijn, als je bijvoorbeeld hoger een hindernis wil maken dan moet je 2 emmers langs elkaar en 1 er bovenop zetten. Ook is het wel een nadeel dat de balk er sneller afrolt. Verder is dit wel een oplossing die meerdere mensen gebruiken. Aangezien je zo een paar emmers hebt, en takken zijn ook niet zo heel moeilijk te vinden. Maar je kunt ook bijvoorbeeld 2 bezems pakken en die als balken gebruiken.

Iets wat ik ook nogal vaak voorbij zie komen zijn stoelen! Het maakt helemaal niets uit wat voor stoelen. De balken leg je dan op de zittingen, het jammere hieraan is dan wel weer dat je het moeilijk versteld van hoogte. Behalve als je een rugleuning hebt waar net de balken doorheen kunnen. Dan kun je ze alsnog op hoogte verstellen, zorg wel dat de gaten dan ruim zijn want als je paard dan de balk aanraakt vliegt de hindernis met stoel en al om.
download

Daarnaast als je iemand kent die veel autobanden heeft, kun je ook van autobanden een soort staander maken. Ze legt de banden op elkaar en daar leg je dan de balken op. Deze kun je in hoogte verstellen.
Verder kun je als je iemand in de familie hebt die een beetje kan lassen ook nog een ijzeren paal vastmaken aan een velg van een autoband. In die maak maak je dan gaten waar de balken in kunnen.

Ook zou je stenen op elkaar kunnen stapelen. Hier kun je ook met hoogtes werken. En zolang de balk er maar bovenop ligt er niet ertussen kunnen er ook geen nare ongelukken gebeuren.
Dit is ongeveer een foto van wat ik bedoel. Die rood met witte moeten dan op elkaar gestapeld worden.

Naamloos

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s